BALIKESİR AYVALIK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2016 ERASMUS+ HİBE DESTEĞİ ALAN OKUL MÜDÜRLERİ KAYMAKAMLIĞI ZİYARET ETTİ

2016 yılı Erasmus+ Ana Eylem 1 (KA1) Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği Faaliyeti kapsamında sunulan proje tekliflerinin değerlendirme süreci sonunda Ayvalık´tan hibe desteği almaya hak kazanan 5 okul müdürü Kaymakamlığı ziyaret etti.
2016 ERASMUS+ HİBE DESTEĞİ ALAN OKUL MÜDÜRLERİ KAYMAKAMLIĞI ZİYARET ETTİ

Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen ile birlikte hibe desteği almaya hak kazanan okul müdürleri Şefik Açar, Hüseyin Aday, Kadir Altınok, İsmail Yavaş ve Nadir Çağıl´ı makamında kabul etti. Ayvalık adına büyük sevinç yaşadığını belirten Kaymakam Namık Kemal Nazlı, "Öğrencilerimizin sadece yurt dışında yerler görmesi bile başlı başına ufuklarını açacak bir nedendir. Bu çocuklar aynı zamanda mesleki çalışmaları da inceleyerek büyük tecrübe kazanarak Ayvalık´a döneceklerdir. Nitelikli eleman yetiştirme adına projelerin Ulusal Ajans tarafından desteklenecek olması çok büyük bir başarıdır." ifadelerini kullandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, "2016 yılı Erasmus+ Ana Eylem 1 (KA1) Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği Faaliyeti kapsamında sunulan proje tekliflerinin değerlendirme süreci hem Balıkesir´in hem de Ayvalık´ın başarısını ön plana çıkardı. 2015 yılında hibe desteği alan Cunda M.T.A.L. tarafından hali hazırda bir proje devam etmekteydi. Bu yıl Ulusal Ajans’a 2296 başvuru yapılmış olup bu projelerden 324’ü hibe desteği almaya hak kazandı. Bu projelerden 18’i Balıkesir’e ait olmakla birlikte Ayvalık’tan 5 okulumuz da bu listede yer almaktadır. Bu sonuçla Balıkesir hibe alan projeler arasında Türkiye 3.sü olurken, Ayvalık ise Balıkesir içerisinde en çok hibe alan ilçe olmuştur. 

           Okullarımızın bir kısma daha önce de Ulusal Ajans tarafından hibe desteği almıştı. Bu da başarının tesadüf olmadığını gösteriyor. 2016 yılı Erasmus+ Ana Eylem 1 (KA1) Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği Faaliyeti kapsamında sunulan proje tekliflerinin değerlendirme süreci neticesinde Ayvalık’ta tüm Meslek Liselerimiz Ulusal Ajans tarafından hibe desteği almış oldu." ifadelerini kullandı.

 

2016 yılında hibe desteği almaya hak kazanan okullarımız ve projeleri aşağıdadır:

 Ayvalık Zübeyde Hanım M.T.A.L- Ayvalık Zübeyde Hanım Öğrencilerinin Avrupa´da Stajı

Atatürk Sanayi Sitesi Tobb Ayvalık Ticaret Odası Mesleki Eğitim Merkezi-İstihdam Öncesi Farklı Meslek Dallarında Otomasyon Sistemleri Eğitimi

Ayvalık M.T.A.L- Kısıtlı İmkanlı Öğrencilerimize Avrupa´da Geniş İmkanlarla Mesleki Kalifikasyon

Pakmaya Kenan Kaptan M.T.A.L-Denizcilerimiz Avrupa´da

 Altınova Ç.P.A.L-Özel Gereksinimli Çocukların Geleceği İçin Avrupa´da Eğitim ve Staj Faaliyetleri

 

 

04-08-201604-08-201604-08-2016

Atatürk Cad.165 Ayvalık - 02663122207

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.